Hvem er vi?

Mintie Corporation of Scandinavia as ble etablert i 2002 av amerikaneren William Murray, og holder til i Sandefjord. Vi er en del av Mintie Corporation som holder til i Los Angeles, California, USA. De er ledende innen inneklima-tjenester i USA og omsetter for over 25 millioner dollar og har over 200 ansatte.

Mintie Corporation historie

Mintie Corporation ble etablert av Ernest H. Mintie i 1940, og er inne i tredje generasjon som landsdekkende ledere innen inneklima tjenester i USA. Firmaet er familieeid og drevet av Kevin og James Mintie. Hovedkvarteret er i Los Angeles med avdelingskontorer i San Fransisco, Phoenix, San Diego og nå, Sandefjord.

Behov for rens og rehabilitering av ventilasjonsanlegg

Da William Murray kom til Norge i 2001 så han straks behovet for å starte et spesialfirma til rens og rehabilitering av ventilasjonsanlegg. Han har over 25 års erfaring fra ventilasjonsbransjen og jobbet de siste 10 årene som prosjektleder for store ventilasjonsentrepenører i USA. Han har bred kompetanse innenfor sitt fagområde. I sitt arbeid i USA benyttet han seg av Mintie når behov for rens av kanaler og så hvilket kvalitetsnivå arbeidet ble utført under og kontaktet dem straks ideen om etablering i Norge. Partnerskap ble en realitet og dermed var Mintie Corporation of Scandinavia as etablert.

Vi sikret oss dermed navnet, kunnskapen og teknologien til det store amerikanske selskapet. Vi drar også nytte av et omfattende ekspertpanel som står til vår disposisjon ved behov.

Vi står på solide ben og kan se tilbake på fremgangrike år i Norge. Vi har utviklet våre tjenester til spesialfelt som fettrens av skitne kjøkkenavtrekk med svært gode resultater og mange tilfredse kunder rundt om i Norge. Vi utvikler oss stadig i en positiv retning.

Mintie er medlem av National Air Duct Cleaners Association.

Les mer om NADCA

Mintie er også medlem av RSVR

Les mer om RSVR (Riksförbundet Sveriges VentilationsRengörare)